Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smeker lövets nerv

Ramlar orden från ovan

Eller långt underifrån

Eller från mossen och jorden, laven


där jag kommer ifrån.


Smeker de lövets nerv

andas de jorddränkta tankar

fylls de av soldoften

anar de skugga

dör de i darrande myr


Dit jag flyr

Arken av uttjänta skrivelser

darrande ord i sin nöd

pulserar i sinnet, sinnet

poängterar en självskriven död


Där är.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-06 22:16



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
ENASTÅENDE!
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP