Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balans

Balans
Som när lövet vickar så där lagomt i vinden
innan det så hastigt trillar ner efter
månader av fasthållning
mot snön, det kalla.

Vi skulle mötas där.
Men jag klarade inte av att släppa taget så
jag vickar fortfarande så där roligt på huvudet.

Jag klarade inte av att möta dig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-08 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP