Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något gammalt i byrå-lådan


Det är som en roll vi spelar

När ska allt detta sluta och är såren för djupa?
-Det vet inte jag...
Om du fortsätter hälla salt i såren så vet jag inte vad jag gör.
- Det är nog nu.
Så sant.

Kalla mig inte feg nu för att jag skrev det här. Gör bara som jag säger.
- Det räcker nu...
..detta är inte mer än så helt åt helvete fel det någonsin kan bli och varför slutade det såhär?
- Så sant..

Men jag tror på dig så mycket
att jag skulle kunna dö
för allt du säger
och den hårda lycka du försökte tämja
Vi är inte ämnade för detta




Fri vers av Johan Blixt
Läst 411 gånger
Publicerad 2005-09-07 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Blixt
Johan Blixt