Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet av stunden, just nu da jag nyss nattade min lilla. 2009.


Mitt barn, sover

Du sover, stilla och tyst
i min säng.
Dina små fötter, sparkar
bort täcket du inte vill ha.

Nappen kan du inte
ännu skiljas ifrån.
Och din kärlek höll
dig vaken med bus för mig.

Jag älskar dig min
MiniMinna.
Jag älskar dig
så ovillkorligt.

Du är det största
som någonsin hänt mig.
Du gav mig dig
och ett helt nytt liv.

En helt ny värld,
fylld av kärlek
som gror och spirar
och som det fattas ord till!




Fri vers av Minna Markatta
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-08 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minna Markatta
Minna Markatta