Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränser



Då man ramar in sig själv i rutor
sin närvaro, räknas i antalet gånger du blinkade

Du finner vägar som bara går åt ett håll
men du delar de
och får ångest över valet




Fri vers av Andunelen
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-14 19:42



Bookmark and Share


  Losnall
Så fint.
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen