Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråter utan tårar

Känner mej nere,
vill att tårarna skall forsa ner för mina kinder,
men nej,
de vill inte komma,
trotts att allt skulle kännas bättre då,
jag sitter och försöker få ut tårarna,
kan sitta i flera timmar o bara vänta,
men dom kommer aldrig,
snälla,
hjälp,
hjälp mej att få ut de satans tårarna,
så jag kan få må bra igen !




Övriga genrer av bec..
Läst 301 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-09 21:47



Bookmark and Share


  Hélène
hm, känner igen mig. men du behöver inte tårarna, tro mig, I've been there. känner så just nu faktikst, men skriver istället. Chin up darling! /H
2009-03-11

  "Dempa"
känner igen känslan.
Du tolkar den väldigt bra!
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

bec..
bec..