Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens Smärta

Rädslan för att dö
är inte rädsla för att dö

Det är rädsla för att
känna smärta innan döden
kommer

Att ligga där och lida innan
döden säger välkommen





Fri vers av Tagira
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-10 19:48



Bookmark and Share


  aol
så sant
2009-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Tagira