Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Surfredag

Rakbladsvassa

rivande motorsågar

flyktigt rinnande svårfångade
bäckar

Intag av ljus som glöder

förändrar
möjlighet att tala fritt

Faen vad jag är förkyld.




Övriga genrer av Yrre VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-13 06:44



Bookmark and Share


  systeringer
Förlåt, men din text fick mig att småfnissa. Du beskriver så bra hur det känns att vara riktigt jäkla förkyld!
God bättring!
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP