Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mina sex barn.


Det vackraste i mina armar.

Har jag hållit er

varsamt

gång efter gång och sett

himlens avstånd.

Alltid nära
sett morgondagen

Dagen som kom
då livet tog tag i er.

Vet jag att
jag höll.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-14 10:57



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Bedårande känsla
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP