Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En av de jag älskar.

Som sagt.

Du klarar livet själv och målar
dig fram emot morgon

Regnet skrattar då det
möter din hud och

Livet står dig närmast.

Träden bugar då du smeker

Och i dimman kan man ta dig för en älva.

Jorden känner dina famntag och frågar
efter dem.

Och jag, jag står härborta och bara önskar
att du ibland ska längta hem.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-14 17:04



Bookmark and Share


    wildrosen
så vackert skriven..applåd
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP