Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Emellan rader.

Över papper flödar ord

sakta genom bläck

Tecknar öde målar

Rinnande tårar skuggar
det som jag vill säga

läser du


emellan rader.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-14 21:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"It´up to you to read between the lines", som Elton Motello en gång skrev till mig i ett e-postmeddelande.
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP