Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
test


Sammanbrottet som man väntar på för att få komma tillbaka


Alla når dit någon gång

så sade de på radio i allafall

så viskade de på gatorna

i korridoren

och på skolan

i jobbets matsal


När man inte orkar mer

faller ihop

dör och återuppstår


Sammanbrottet som man väntar på för att få komma tillbaka

som en ny och hel person

ursäkten för att förändras


Huvudvärken släpper inte idag heller
den etsar sig fast
nu är den mera en del än ett tillägg
mer reglen än undatag

Sova natten igenom
sätta låten på repeat
sluta bry sig


Sammanbrott och katastrof

man överreagerar och söker akekvata definitioner

analysen räcker inte längre



Kom tillbaka




Fri vers av Andunelen
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-16 20:21



Bookmark and Share


  Losnall
Wow. Det är det ord jag kan säga när jag har brist på meningar.
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen