Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var min poet


Skriv dikter tillsammans med mig då vi tittar på stjärnorna.

Hitta på nya ord som bara betyder nonsens då vi väntar på att månen ska gå upp.

Spring med mig i skenet av hopp som lyser upp marken som nuddas av våra fötter.

Inatt är det bara du och jag.

I mörkret vill jag se dig

Ligg vid min sida och skapa sagor med tankar och blickar

Var min poet genom tiden




Fri vers av Andunelen
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-16 20:52



Bookmark and Share


  peter markurth
fint naivistisk
2009-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen