Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi vill ju så gärna.


Mina ord bryter inga barriärer
isen är lika tjock

då som nu.

Hatet och svedan grillas
sakta över glödande kol

då som nu

Men om du ränner dödskäppen i bålen
tillräckligt många gånger kanske
fångar du då en gnista

då som nu
och en gång till

Vi vill ju så gärna.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-20 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP