Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångar du tusende nätter, gör du?

Räddar du mej
frågar jag och faller
längs hela vintergatan

vad tid har du att fånga?

Vad tid har vi att låna
när verklighet
trasas
som askflarn från
döende eld

När blåser vindtagen
när stannar älv
Hur räcker hand
när det lider mot kväll

Ser du stjärnan falla
eller blundar du?

Fångar du tusende nätter
gör du?




Fri vers av Yrre VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-21 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP