Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den bitra sannigen


Livet, Döden, Kärleken

Livet är en dröm
livet lever bara för oss
livet är inget utan en kropp
Men det är inte alltid så att
livet lever för en.

Döden är en frihet
döden är vad jag är
döden finns överallt
döden är din enda vila

Kärleken är livet
kärleken existerar bara
mellen två själar
kärleken är en dyrbar gåva
kärleken är det enda som
håller mig vid liv.




Fri vers av Jacke Drömaren
Läst 507 gånger
Publicerad 2005-09-14 21:04



Bookmark and Share


  S.C.
du skapar en bra förklaring till livet .. ett inehåll därimellan .. kärleken .. blir dock tvungen att påpeka att det heter enda om du inte menar det du har där bak :) ..
2005-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Jacke Drömaren
Jacke Drömaren