Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets middagshöjd

Jag klättrade uppåt
mot livets middagshöjd

Det var ganska mödosamt
och jag såg bara marken framför mig

men jag leddes av en dunkel aning
om hur det kunde vara där uppe
.
Nu är jag på väg utför igen
efter att ha varit på själva toppen

Det är lättare att gå
och utsikten är hänförande




Fri vers av stenhur
Läst 608 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-24 12:47



Bookmark and Share


    Maria Malm
Kanske är vandringen lättare då, man kanske gjort av med onödig packning, kanske fattar man att man ska passa på att titta..
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur