Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beslutsångest

Du står inför ett problem
Du begär min hjälp för att lösa det
Du säger att det finns två lösningar, A och B
Jag tänker igenom problemet och föreslår A
Du svarar med att framhålla alla fördelar med B
Jag tänker att då har du bestämt dig för B
och säger okej.
Då börjar du framhålla alla fördelar med A
För att komma vidare föreslår jag C
Då blir du förbannad
och säger att alltihopa är mitt fel
och så har du fått utlösning
för din beslutsångest




Fri vers av stenhur
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-26 11:01



Bookmark and Share


  micke marin
Hur kul som helst.. hög igenkänningsfaktor!
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur