Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ser åtminstone ut så när du går.

Det tunga gömmer

andetag återhållna
och
livslust

Genom att innehållet

svävar

Det ser åtminstone ut så
när du går.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-27 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP