Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt perspektiv

Trots enkla vägar
det är så enkelt så enkelt

så är det ändå svårt
tvekande andetag
som rädslan för att leva fullt ut

Det är märkligt
då man kan få sanningen att se ut som en
lögn
utan att egentligen mena det.

Men rädslan för att andas finns fortfarande kvar
hunger utan aptit
och illamående utan något att kräkas

Snurrar runt
För varje steg blir världen flimrande vit
En overklig känsla fyller huvudet
sinnen byts ut mot aningar

Stannar upp och begrundar världen från ett nytt perspektiv




Fri vers av Andunelen
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-07 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen