Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även frusna inutidagar kan vara roliga.

Ramlar ur mej, gör det.
Man skulle kunna säga att
det bryter sig ut.
För det är väl tillstängt.

(men det är inget jag tänker på när jag vrålskrattande ormar mej på golvet)

Även frusna inutidagar kan vara roliga.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-30 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP