Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hmm...


Andra sidan om spegeln



Små saker bli väldigt väldigt stora, och de stora är för mycket för att bry sig om.

Är beroende av lugnet och får panik då det blir annorlunda än vanan
det blir en katt och råtta lek med spegelbilden
för trots att vi rör vid varandra så är det bara en kall yta som möter dina fingrar

Idag är dagen då jag står på den andra sidan av spegeln och ser ut




Fri vers av Andunelen
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-02 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen