Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Desillusionerad Generation

Vackert lika med kommersiellt
Vist lika med klyschigt
Jag älskar dig det låter så fel.

Finns det någon magi därute någonstans?
Lite äventyr bortom vetenskapliga förklaringar.
"Den allra vackraste och djupaste känsla vi kan
uppleva är förnimmelsen av det mystiska.

Lever för helgen.
Ut i natten.

Du är upprörd.
Upprörd för att jag inte inser allvaret i keramiska magneter
Jag är upprörd.
Upprörd för att du inte inser allvaret i det som betyder något.

Vakna utan underkläder på zinken.




Fri vers av HannaSigne
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-03 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HannaSigne