Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagan om Turan och Berna Dott

Tvillingarna Dott
bodde på ett slott
Dom lekte Törnrosa och så men
en dag fick dom läsa Fantomen
Jag vill va Guran
sa Turan
och du kan va Devil
Ja det vill
jag gärna
sa Berna
Dott




Fri vers av stenhur
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-06 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur