Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan att jag inte kunde .....


Fan att jag inte kunde hjälpa dig få dig att sluta du försvann

allt mer från mig ögon som var som svarta hål som bara existerade

men inte mer jag försökte om och om igen men jag kunde inte fan!

Från början var det bara på skoj för att testa lite tabletter inget mer

dom bjöd och vi tog uppslukade av vårat rus fan vi mådde bra skrattade

och dansade men sen kunde du inte sluta hitta dig en dag hemma i din

lägenhet med en spruta i armen och din kropp alldeles slapp tårarna rann

ner för mina kinder fan så unga va ju vi vi skulle ju aldrig åka dit du och ja

men där satt jag med dig vaggade dig i min famn min vän min underbara

älskade vän! överdosen var väl oundvilklig hittade ditt brev fan du va och är

den bästa vän jag någonsin haft fan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Fri vers av ad astra per aspera mot stjärnorna
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-06 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ad astra per aspera mot stjärnorna