Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ska världen vakna?

Människor kan vara så jävla naiva och dumma.

Ta t.ex. barnarbetare...
När var det...förra året? När de fick reda på att HM´s underleverntörer´s underleverntörer köpte bomull bomull från Uzbekistan tillverkat med hjälp av barnarbete.

Ojojoj, de sitter i klistret.

Då säger folk att HM borde sluta att köpa bomull därifrån. Bojkotta dem totalt!


Så korkat! Det enda som händer då är att barnarbetarna inte får någon lön ALLS och kan alltså inte försörja sin familj och de svälter ihjäl.

Men OM de bojkottar ser det ju bättre ut i media.

...

Hjälp!




Övriga genrer av Den outtalade
Läst 435 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-10 21:58



Bookmark and Share


    Ekaaan
sant...
2009-05-11

    Furious Stylez
japp, frimarknadens dilemma.
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Den outtalade
Den outtalade