Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är en liten skara människor som vet vad idala ligger, ännu mindre vet sambandet mellan himmel och helvete.


Påskafton

Ser folk som bara finns
för att kunna existera
även i Idala finns dom
ser folk som är en i mängden
och hon som sticker ut
för sticka in i käften
i mig

Det var ett tag sedan
någon somnade
på min arm
Det var ett år sedan
det var påskafton senast
i år var det påsk
även i Idala

Johan fylleringer till Ali
och vi käkar grillat
dricker langad fulöl
innan hon hade kommit,
innan de hade hittat ut
till Idala

Men det tutade upptaget
i hennes käft
för hon hade förhållande
även den här gången
jag sjöng med Håkan
i den där sången
där han ramlar.

Ingen traktor,
inga smutsiga stövlar
men en sprängd brevlåda
som för en gångs skull
inte var larrys
några tar Johans moped
och kör på gärdet.

Jag sjöng så falskt
hon lämnade sängen tidigt
på morgonen efter,
kanske ett par vackra ögon
att aldrig våga se in i
igen

Det är så påsk firas i idala,
det är så livets mening ser ut

En ständig fördröjning
av hopplösheten








Fri vers av KevinBroberg
Läst 401 gånger
Publicerad 2009-04-13 23:06



Bookmark and Share


    KalleLager
Men det tutade upptaget
in hennes käft
för hon hade förhållande
även den här gången
jag sjöng med Håkan
i den där sången
där han ramlar.

är strålande.
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

KevinBroberg
KevinBroberg