Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hmm... den säger väll en hel del i sig själv?


Eko

Ett mörker faller över en osäker värld

Solen går ner och lämnar kvar ett eko

ett eko av röster

Frågande röster

som undrar;

Var tog ljuset vägen?




Fri vers av Amalia Santesson
Läst 484 gånger
Publicerad 2005-09-15 21:44



Bookmark and Share


  Sofiapoema
Jag gillar det med att det går tillbaka till ljuset i slutet, härlig att läsa men kanske man inte skulle ha storbokstav på varje rad, det stoppar flytet i den lixom :) Skit bra!
2005-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Amalia Santesson
Amalia Santesson