Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blod 2005

Programförklaring:

Tio deltagare skär upp varandras handleder.

Blodet droppar.

Den som slickar sina sår
tillräckligt fort (och överlever)
har vunnit.





Fri vers av Daybreaker
Läst 226 gånger
Publicerad 2005-09-16 01:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja det vore ju en dokusåpa att följa... *huuu*
2005-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker