Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något är mig så nära


Något är mig så nära,
närmare än nattens vind.
Närmare än dagens smekning,
än vännens kyss på min kind.

Något bor i mitt inre,
djupt bortom lust och nöd.
Brinner en hemlig låga,
andas en hemlig glöd.

Något bor i mitt väsen
djupt bortom stegens svikt,
djupt bortom värv och vardag,
djupt bortom dröm och dikt.

Något är mig så nära i varje suck jag drar
något skälver av längtan,
något bidar ett svar.

Något är mig så nära,
något ofattbart stort,
något av rymd och stjärnor
något från fjärran ort...




Fri vers av mia VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-17 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mia VIP