Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i skuggan av dig

 

jag står i skuggan av vad som kallas för kärlek
du ser mig i våran ensamma lugna vrå men glömmer
att jag finns när milen skilljer oss åt
hur kan du missa denna underbara varelse som står i din bakrund i väntan på att du ska se mitt hjärta slå
nu har jag tappat orden som gjorde mitt hjärta hört

sagta försvinner jag i skuggan och blir glömd
 




Fri vers av Ladyissiues
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-17 22:58



Bookmark and Share


  Maria T
Så fina ord
- sakta försvinner jag i skuggan
och blir glömd-
2009-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Ladyissiues
Ladyissiues