Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Känsla Som Berör

Innanför ett ensamt hjärta.
Lever en pojke med ständig smärta.

Ett ensamt liv.
Utan perspektiv.

En förundran om vad som håller honom kvar.
En förundran som vill ha svar.

Älskar du mig?
Såsom jag älskar dig.

En ensam pojke är.
Utan tvekan kär.

En känsla för hon som berör.
En känlsa för hon som inte hör.




Fri vers av mOe!
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-19 16:30



Bookmark and Share


  Peter Jr Eriksson
magiskt !:D
2009-06-08

  Stefan Höglund
Bra att du kan komentera sådant som vi män offta kan känna.
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

mOe!