Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt jag kom på på en svenskalektion.


Låt mig känna

Snälla
låt mig känna
hur dina armar
omfamnar mig

Snälla
Låt mig känna hur
Dina läppar
snuddar vid mina

Snälla
Låt mig känna
Känna hur mycket
du verkligen älskar
just mig




Fri vers av LillaVampyr
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-23 14:31



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Våra liv upplever vi genom våra känslor.
Så sug på.
2009-04-24
  > Nästa text
< Föregående

LillaVampyr