Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningskött







Itu sliten hud


blottar sanningskött



Låter blodet sippra


smakar järn, smakar salt


knivar skär upp
skallben delas



visar tankar


Hjärnsubstans i atomer
diamanter, värt, guld









Fri vers av Andunelen
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-27 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen