Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen in i mitt hus

I ett rum med flera tak lever jag
som i en annan värld.
I rummet finns många dörrar
men ingen av dem leder ut utan in.

Och söker du dig vidare finner du många delar
som alla bidrar till den helhet som du ser.
Men det finns fortfarande dörrar som du aldrig finner,
delar som du aldrig ser.

Jag kan berätta för dig om de delar
som du aldrig uppmärksammar,
men du måste lyssna uppmärksamt
för det är mitt hjärta du får i din hand.

Och du måste vara tålmodig
för det kan ta tid
att leta upp alla dessa delar
som legat gömda.

Och du måste vara förstående
för det jag berättar för dig
kan kanske göra ont att höra
och skrämma dig till viss del.

Men om du är förstående och tålmodig
och tar dig tid att lyssna
så ska jag finnas här för dig
när du behöver mig.

Så välkommen in i mitt hus
så ska jag visa dig runt i mina rum.
Bland lojalitet och ömhet
finner du kärlek utan svek.




Fri vers av Daybreaker
Läst 268 gånger
Publicerad 2005-09-18 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker