Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina ögon regnar vattenfall

I dina ögon regnar vattenfall
och dina händer letar efter
ömheten under min hud.

Jag såg dig den dagen,
in i dig då du sov,
och när jag lätt tryckte
din hand mot min
log du i sömnen.

Det var ett leende
som jag inte vill vara utan.




Fri vers av Daybreaker
Läst 510 gånger
Publicerad 2005-09-18 16:53



Bookmark and Share


  Smultris
Vackra ord om vackra känslor....
2005-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker