Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En enkel kärleksförklaring.


Min vilja

Jag vill ge dig min värme
jag vill ge dig min tid
jag vill hålla din hand
och vara brevid
när tider blir svåra
och olyckan sker
dina tårar blir våra
att dela, jag ber

Jag vill va i din närhet
jag vill va i din famn
jag vill kyssa din kind
och viska ditt namn
och om du mig fråga
om kärleken min
vill jag svara min låga
i hjärtat är din

Jag vill se det du ser på
jag vill gå dit du går
jag vill leva med dig
i alla år
och när då med döden
vi skiljas en gång
vandrar vi ifrån nöden
mot evighet lång




Bunden vers (Rim) av Abram Fryxelius
Läst 537 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-28 22:45



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Mmmmm - jättegillar din kärleksdikt...den flyter på som den skönaste vårbäck - rimorden sitter perfekt ju!...Så innerlig, äkta, mjuk och skön är texten att jag bara myyyyser denna fredagmorgon...
2010-09-24

  Bibbi VIP
Störtskön.
2010-08-20

  Jonathan Fryxelius
Den här är riktigt bra... Flyter på bra :D
2009-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Abram Fryxelius
Abram Fryxelius