Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...och Stitch


Lilo


16 trippelknutar
av blå plast tråd

Ett hjärtas väg till räddning
och själens sätt att finna ro

En resa och en väntan
Två timmars tid
och en veckas kämpan

bara trippelknutar
av tunn blå plast




Fri vers av Ephemeral
Läst 526 gånger
Publicerad 2005-09-19 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ephemeral
Ephemeral