Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idiot

Jag är en idiot som tror på dina ord
Jag är en idiot som går på det gång på gång
Jag är en idiot som inte vet bättre
Jag är en idiot för jag är jag

Du är en idiot för du sviker
Du är en idiot för att du aldrig lägger av
Du är en idiot för att du inte vet bättre
Du är en idiot för du är du




Fri vers av ElinC
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-06 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElinC
ElinC