Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där jag ska ge


där jag ska ge nästa gång

ska det vara jord

mjuk och fin

inte sand där allt försvinner

när det är sagt

där jag ska ge nästa gång

ska det vara ett hav

varmt och salt

inte fullt med hajar

där jag ska ge

önkar jag värme

inte kyla




Fri vers av annbrith
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-10 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annbrith