Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett krav


Ge mig det jag behöver
men ta inte min styrka

Ge mig trygghet
men beröva mig inte min egen

Ge mig stöd
men kapa inte mina ben

Trots att jag står där villig
och räcker dig kniven




Fri vers av Lilla lo
Läst 381 gånger
Publicerad 2005-09-20 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla lo