Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Instängd Trasig



Varje sekund blir en kamp för att sitta still
för att tiga och acceptera faktum

För att trycka tillbaka varje uns av osäkerhet

Innerst inne är du ändå

fast

Kedjorna
de är kalla som is och bränner hål i ditt kött
Får din strupe att dras ihop
Inte ens skrika kan du

för då ser världen dig

Du grät då de stängde ännu ett fönster
för det blev mindre och mörkare än förut

Du grät för att sedan slå dig själv

Fastfängslad
sliter bort huden, köttet och benet som håller dig fast
för kedjan ger aldrig med sig

Instängd
Trasig




Fri vers av Andunelen
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-12 21:02



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Wow! Tyngden i din dikt får mig att andas fortare! Innehållet gör mig ledsen men sen inser jag att jag också känns så och då hänförs jag av ditt ditt vackra språk! Fridens/Ammie
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen