Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett spindelskelett med åtta ben mellan tvåglasfönster


Spindel





Tålamod du lilla
och vila
så stilla
solen sila
sina strålar för dig

En väntan
på händelse
i fönstergläntan
ett fängelse
förgäves för dig

Du arma
snart svält
söker karma
kroppseget tält
torka för dig













Fri vers av lussiana
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-10 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lussiana