Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

me och massan



jag vandrar längst mörka stränder

jag ser mörkret runt mig

bland massans händer

när ska jag hitta hem

jag fortsätter att gå

därför tror jag att

jag kommer nå fram

till det jag vill vara

jag trivs inte bland massans händer

ser något annat

längtan är stark

ibland rör jag vid rätt väg

känner det magiska

att vara vid liv

jag söker fortfarande




Fri vers av annbrith
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-12 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annbrith