Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

måste se nu


om att vara i liv om att vara i rörelse
allt virrar omkring

för att jag är jag
tolka läsa se
älska
hata

inget känns verkligt
så mycket på en gång

vem visste att med tiden kommer vi dit
slagen rak äkta lysande ögon riddare
allt blandat i livets coktail




Fri vers av annbrith
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-15 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annbrith