Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget kvar

Det finns inget kvar.
För utom alla sår, tårar, lögner
och ensamheten.
Såren kommer att läka,
men ärren kommer alltid att finnas kvar.
Tårarna kommer att rinna,
då ingen ser.
Lögnerna och ensamheten kommer
alltid att finnas kvar.




Fri vers av TheBlaackAngel
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-19 07:20



Bookmark and Share


    Nicklas
smärta...
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

TheBlaackAngel
TheBlaackAngel