Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När livet andas


Livet så andas det


Ljuva andetag kan andas igen


Kvävdes av alla dina krav


Vem var jag vad ville jag


Andas upp till ytan kämpade

Ytan fann ytan äntligen

Luft fann luft drog in i djupa drag


Du kan inte kväva mig längre jag e fri




Fri vers av ad astra per aspera mot stjärnorna
Läst 222 gånger
Publicerad 2009-05-19 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ad astra per aspera mot stjärnorna