Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våga


djuphet i livets virrvar
djuphet i livets ytlighet
djupheten som berör

mitt hjärta berörs av smekande
vindar av andetag så nära

berör min själ människa
våga vara djärv

våga komma nära
jag ska älska dig

trots dina rädslor
kom nära

utmana dig själv
jag behöver er
ni som vågar




Fri vers av annbrith
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-22 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annbrith