Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon



hon går på jorden sakta för att känna varje andetag
hon låter sig smekas av sol och av hav

hon kunde ha älskats
hon kunde ha dödats

hennes hjärta bär på frihet
värmen inombords
smälter både
is och kyla

hon dansar genom livet
stanna upp en stund
se hennes dans
hon är vacker

hon förenar himmel och jord
hon ser genom eld
hennes förtrollning är sann

ett liv av jorden själv




Fri vers av annbrith
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-23 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annbrith