Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest del 1

Ren som mörkret är ljust!....

Kär som hatet i min själ!....

Tårar av blod!.....

En explotion!......

Skön och oändlig tystnad!....

Lika varm som snö!.....




Fri vers av Blue-star
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-23 19:06



Bookmark and Share


  blaite
Älskar ditt språk..svart å svart liksom
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Blue-star
Blue-star